Turizmi shëndetësor mund të përkufizohet si tërësia e iniciativave dhe aktiviteteve që synojnë ofrimin e shërbimeve të orientuara drejt shëndetit, të mbledhura në rajone të caktuara. Vatanmed është padyshim një nga vendet e para që të vjen në mendje kur bëhet fjalë për turizmin shëndetësor në Turqi. Publiku i synuar i këtij sektori janë personat të cilëve shëndeti është i dëmtuar për arsye të ndryshme ose që ndjejnë siklet nga ndonjë pjesë e trupit të tyre, edhe nëse nuk e bën. Fusha të tilla si kirurgjia plastike, rehabilitimi dhe madje edhe psikiatria janë përfshirë në fushën e turizmit shëndetësor.

Vatanmed ofron shërbime shumë kompetente dhe të besueshme në fushën e shëndetit të dhëmbëve në fushën e transplantit të flokëve. Duke theksuar se kanë bërë një investim të konsiderueshëm në aktivitetet kërkimore-zhvilluese veçanërisht gjatë periudhës së pandemisë, një nga zyrtarët e kompanisë, Uğur Öztürk, u shpreh se ata janë një nga aktorët kryesorë të sektorit në këtë drejtim. Ai deklaroi se shumë njerëz nga Evropa, Amerika dhe madje edhe Azia aplikojnë në Vatanmed për mbjelljen e flokëve. Ai theksoi në deklaratat e tij se më shumë se 1 milion individë preferojnë Turqinë vetëm për mbjelljen e flokëve dhe se shumica e këtij grupi zgjedh Vatanmed.

Pika e Përbashkët e Cilësisë dhe Besimit: Vatanmed

Edhe pse Vatanmed është një kompani e themeluar në vitin 2007, ajo vazhdon të ruajë pozicionin e saj të fortë ndaj kompanive më të vjetra dhe më të njohura në këtë sektor dhe ta konsolidojë atë dita-ditës. Uğur Öztürk, i cili deklaroi se secili nga personeli në ekipin e tyre është shumë i kualifikuar dhe ekspert në fushën e tij, tha se kjo situatë ka një rëndësi të madhe në suksesin e tyre.

Vatanmed është një institucion ku klientët mund të marrin shërbim dhe të aplikojnë 24 orë në 7 ditë në javë. Personat e lënduar për shkak të aksidenteve të padukshme mund të aplikojnë në Vatanmed në mes të natës për të gjetur zgjidhje urgjente. Ndërhyrjet e nevojshme kryhen menjëherë përpara se të shfaqen komplikime të mundshme dhe pacientët largohen nga klinika në mënyrë të sigurt dhe të qetë. Uğur Öztürk theksoi se cilësia dhe besimi janë në krye të elementeve më themelore që ata i kushtojnë rëndësi duke ofruar të gjitha këto shërbime të mrekullueshme. Ai gjithashtu deklaroi se ofrojnë opsione çmimesh të përshtatshme për çdo buxhet. Uğur Öztürk, i cili gjithashtu theksoi se falë Vatanmedit, transplantimi i flokëve, estetika dentare apo të gjitha procedurat e ngjashme nuk janë më luks, e përfundoi fjalën e tij me këto deklarata.