Sot, me shfaqjen e alternativave të tilla si transplantimi dhe proteza e flokëve, ose më saktë, duke u bërë më popullor, tullaci është gati të bëhet një gjë e së shkuarës. Mund të thuhet se Turqia ka një rol shumë të madh në këtë. Sepse ka shumë marka që janë eksperte në këtë fushë në vendin tonë. Padyshim që Vatanmed është një nga qendrat më të suksesshme të mbjelljes së flokëve në nivel global mes këtyre markave. Duhet theksuar se Vatanmed, e cila prej 15 vitesh është në industrinë e mbjelljes së flokëve, ka edhe klinika në 16 vende. Për më tepër, mund të themi se këto klinika janë të shtrira në kontinentet e Afrikës, Evropës, Azisë dhe Amerikës.Kur shqyrtojmë transplantet e flokëve, shohim se shumë njerëz vijnë në Turqi nga jashtë. Kjo nuk është e mundur të shpjegohet vetëm me një çmim të përballueshëm. Përveç kësaj, faktorë të tillë si shkalla e lartë e suksesit dhe zgjidhja e shpejtë janë faktorët që bëjnë që njerëzit të preferojnë Turqinë për transplantin e flokëve. Vatanmed’in kurucusu olan Uğur Öztürk de geldikleri noktadan dolayı oldukça mutlu olduklarını ve şube sayısını her geçen gün artıracaklarını ifade ediyor.

Vatanmed Pionier në Fushë

Uğur Öztürk thekson se si Vatanmed, ata janë një nga institucionet lider në fushën e tyre. Duke u shprehur se kërkesa për mbjellje flokësh është rritur sidomos vitet e fundit, Uğur Öztürk thekson se kanë zgjeruar edhe klinikat e tyre në Stamboll. Duke thënë se në këtë mënyrë ofrojnë shërbim më cilësor dhe komod, Öztürk thekson gjithashtu se punojnë me një ekip ekspertësh në mbjelljen e flokëve, kështu që shkalla e suksesit të tyre është pothuajse e barabartë me 100%.

Për këtë arsye ai thekson se edhe ata që thonë se nuk kanë qime, sidomos në pjesën e sipërme të flokëve, mund të vizitojnë Vatanmedin pa hezitim dhe t’i bëjnë procedurat e nevojshme dhe rezultatet janë çuditërisht të suksesshme. Duke u shprehur se është e rëndësishme të ruhet e njëjta cilësi pothuajse në çdo klinikë pavarësisht shtrirjes së tyre në 4 kontinente, ai thekson gjithashtu se po bëjnë studimet e nevojshme për këtë. Duke shprehur se rezultatet që marrin në kanalet e mediave sociale si Google, Instagram dhe Facebook pasqyrojnë cilësinë e tyre, Öztürk thekson gjithashtu se komentet i bëjnë ata shumë të kënaqur.