Vatanmed, e cila mund të konsiderohet boshti kryesor i turizmit shëndetësor në Turqi, është një kompani e themeluar në vitin 2007. Kompania nuk është e kufizuar vetëm në Turqi, por ofron shërbime edhe në Evropë, Azi dhe Amerikë. Njerëzit preferojnë turizmin shëndetësor si për trajtim ashtu edhe për shqetësime estetike. Vatanmed është gjithashtu një nga organizatat që shumë njerëz e preferojnë dhe i besojnë, si nga Turqia, ashtu edhe nga vende të ndryshme të botës, transplantimi i flokëve është një nga procedurat më të kërkuara të viteve të fundit. Individëve iu bien flokët pjesërisht ose plotësisht për arsye të ndryshme, veçanërisht nga një moshë e caktuar. Dolayısıyla Vatanmed’i tercih eden birçok bireyin de istediği işlemlerden biri saç ekimi olmaktadır. Uğur Öztürk, një nga zyrtarët e Vatanmed, theksoi se cilësia dhe besimi janë një nga objektivat kryesore në transplantin e flokëve. Vatanmed, e cila ofron garanci shërbimi për njerëzit pas përfundimit të procesit të mbjelljes së flokëve në një mënyrë shumë të shkurtër, pikërisht ashtu siç dëshiron klienti, preferohet nga shumë persona me këtë funksion.

Shërbim i dallueshëm në Turizmin Shëndetësor

Janë të shumta organizatat që vazhdojnë aktivitetin e tyre në turizmin shëndetësor. Këto organizata mund të ndahen nga njëra-tjetra në shumë aspekte dhe shërbime. Megjithatë, Vatanmed dallohet nga konkurrentët e tij me rëndësinë dhe vlerën shtesë që i jep kënaqësisë së klientit. Për shembull, nëse dikush preferon Vatanmed për mbjelljen e flokëve ose estetikën e dhëmbëve. Në rast se ky person nuk është i kënaqur me shërbimin e marrë, Vatanmed do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për të eliminuar menjëherë negativitetin. Kudo që të jetë personi, ai do të ftohet menjëherë në klinikën qendrore në Stamboll dhe shpenzimet si akomodimi dhe udhëtimi për këtë udhëtim do të mbulohen nga Vatanmed.Uğur Öztürk, një nga zyrtarët e Vatanmedit, tha në deklaratën e tij se një shërbimi nuk ofrohet nga asnjë institucion. Ata që nuk kanë bërë procedura të tilla si transplantimi i flokëve dhe shëndeti i dhëmbëve, ose që i kanë bërë ato, por në një mënyrë jashtëzakonisht të kushtueshme, mund të mendojnë se Vatanmed është i njëjti. Megjithatë, Uğur Öztürk, për këtë gabim të njohur, tha: “Të gjitha aplikacionet me cilësi të lartë dhe specifike ofrohen nga ekipet tona të ekspertëve me garancinë më të mirë të çmimit”. shprehjet e përdorura.