TRAJTIMET E RËNJES SË FLOKËVE

Rënia e flokëve, e cila është aksesori i vetëm i trupit tonë dhe përbën një pjesë të rëndësishme të pamjes fizike, mund të shkaktojë probleme serioze psikologjike por edhe fizike.

  Qendra e thirrjeve

CILAT JANË TRAJTIMET E RËNJES SË FLOKËVE?

Rënia e flokëve është një problem i rëndësishëm me të cilin përballen pothuajse të gjithë individët në periudha të caktuara të jetës së tyre.

 TRAJTIM me LAZER FLOKË

Trajtimi me lazer për flokët është një opsion cilësor për kujdesin e flokëve që mbështet një rrjedhje më të shëndetshme të gjakut në folikulat e flokëve të dobësuar.

Aplikimi i laserit të flokëve kryhet me makineri moderne që kanë veçorinë e ndalimit profesional të rënies së flokëve. Lazeri i flokëve i aplikuar nga ekspertë të fushës forcon flokët tuaj të dobësuar dhe të holluar.

Si rezultat i kërkimit shkencor të kryer nga ekspertë në lidhje me laserin e flokëve, ka shumë përparësi të dozave të ulëta të rrezeve lazer që i jepen lëkurës së kokës. Në këtë mënyrë, folikulat në zonën e aplikimit mbështeten të rriten shumë më shpejt dhe më të shëndetshëm. Rezultatet e aplikimit shfaqen sa më shpejt që të jetë e mundur.

Këto aplikacione, të cilat stimulojnë gjëndrat e flokëve dhe sigurojnë shfaqjen e fijeve të reja të flokëve në zonat që bëhen të rralla, mbështesin rritjen dhe forcimin më të shpejtë të flokëve në kohën më të shkurtër, duke i lejuar flokët tuaj të arrijnë pamjen e dëshiruar.

TRAJTIMI PRP (PLAZMA E PASUR ME trombocitet)

PRP është një vaksinë rigjeneruese (ripërtëritëse) e marrë nga gjaku i vetë pacientit.

Metoda PRP mund të përdoret në dy mënyra në transplantin e flokëve. Njëri prej tyre merret nga gjaku i vetë personit në një sasi prej 8-10 cc. Më pas, trombocitet merren me centrifugim dhe injektohen në zonën që do të mbillet me gjilpëra të vogla. Në një metodë tjetër, graftet e marra nga zona e dhuruesit (dhurues-dhurues) ruhen në një tretësirë të veçantë. Duke derdhur PRP në këtë tretësirë, rritet koha e qëndrueshmërisë së transplanteve. Në të dyja metodat shohim se rezultatet e mbjelljes së flokëve po përmirësohen sepse pas aplikimit të PRP-së në transplantat e transplantuar, furnizimi me gjak në këtë zonë është më i shpejtë. Rrënjët ngjiten më shpejt, faktorët e rritjes që stimulojnë rrënjët u mundësojnë rrënjëve të dalin më shpejt. Më e rëndësishmja, zvogëlon shkallën e humbjes pas transplantimit të flokëve. Në një transplant flokësh normal, humbja 5-10% ndodh natyrshëm, ndërsa kjo normë minimizohet me PRP.

42%
SHKAQET E RËNJES SË FLOKËVE

Shumë faktorë si kimikatet e dëmshme në produktet kozmetike të aplikuara në flokë, predispozicioni gjenetik, arsyet hormonale, sëmundjet kronike, kequshqyerja, lodhja, stresi dhe faktorët mjedisorë mund të shkaktojnë rënie të flokëve.

53%
RËNIA E FLOKËVE MASHKULLORE

Në këtë lloj derdhjeje, faktorët gjenetikë janë zakonisht efektivë dhe është më i vështiri për t’u trajtuar. Për të ngadalësuar derdhjen, aplikohen trajtime që forcojnë gjëndrat e flokëve.

67%
RËNIA E FLOKËVE TË LLOJIT FEMËR

Në këtë lloj derdhjeje, derdhja ndodh në të gjithë rajonin e kokës. Solucionet dhe suplementet e vitaminave të përdorura për të forcuar gjëndrat e flokëve mund të parandalojnë rënien e flokëve.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_10.jpg
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_11.jpg

PRIVILEGJET TONA

Stafi ynë ekspert

Ekipi ynë ekspert turk përbëhet nga një staf me përvojë në biznesin e tyre profesional.

Konsulentët tanë shëndetësorë

Konsulentët tanë ekspertë shëndetësorë ju shoqërojnë për çdo pyetje që mund të keni para dhe pas procedurës.

Certifikata jonë e garancisë

Ne qëndrojmë pas të gjitha transaksioneve me Certifikatën tonë të Garancisë e vlefshme në të gjitha degët.

17 vite përvojë

Me përvojën tonë 17 vjeçare të korporatës, ne po punojmë vazhdimisht për t’ju ofruar shërbimin më të mirë.

Pse duhet të bëj transplant flokësh?

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t'ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale.

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t’ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale. Nëse keni një vijë flokësh në zhdukje ose humbje të përhapur të flokëve, transplantimi i flokëve ju ofron një zgjidhje të përhershme. Kur transplantimi i flokëve kryhet nga specialistë dhe personel shëndetësor me përvojë, të aftë, vija juaj e flokëve mund të plaket dhe flokët tuaj mund të rifitojnë densitetin që kishin në të kaluarën.

Teknikat e transplantimit të flokëve