Përfitoni 15% ulje për transplantin e flokëve në Tiranë


VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në vitin 2007.

Transplantimi i flokëve është një procedurë që po zgjidhet nga një numër në rritje i burrave dhe grave në botë, kryesisht për shkak të rezultateve fantastike. Klinika VatanMed në Tiranë është pjesë e një grupi nga Turqia që është vendi më i avancuar në botë për këtë metodë zbukurimi.

Mbjellja e flokëve – metodat

Metodat që përdoren për transplantim (transplantim flokësh) në klinikën tonë në Tiranë janë metodat më moderne në botë. Choi / DHI. Percutane, Fue, Sapphire janë metodat që përdorim në transplante. Metodat e përdorura janë përzgjedhur në konsultim me stafin profesional në kuadër të klinikës VatanMed

Transplantimi i flokëve – përvoja

Mbi 50,000 pacientë në mbarë botën i kanë besuar Grupit VatanMed besimin se ne do të kryejmë procedurën e mbjelljes së flokëve. Të gjithë klientët tanë marrin një certifikatë garancie pas procedurës. Ju mund të gjeni rezultate mbresëlënëse në faqen tonë në Facebook ose Instagram. Transplantimi i flokëve është një proces kërkues, por kur profesionistët kujdesen për ju, rezultatet do t’ju kënaqin. Është jashtëzakonisht e rëndësishme që të ndiqni të gjitha këshillat e dhëna nga ekipi ynë i ekspertëve pas përfundimit të procedurës.