Skip to content

Sherbime cilesore
dhe me teknologjine
me te fundit

VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në vitin 2007.

Sherbime cilesore
dhe me teknologjine
me te fundit

 

VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në vitin 2007.

Mbjellja e
flokëve

Ne analizojmë strukturën e flokëve para transplantimit të flokëve. Ne përcaktojmë dhe vizatojmë zonat me problem gjatë këtij operacioni. Pastaj ne përcaktojmë zonën në të cilën do të marrim folikulat e flokëve. Kjo zonë nuk është e prekur nga testosteroni dhe quhet “zonë e donatorëve”.

Mbjellja e mjekër,
mustaqe dhe
qerpikëve

Folikulat mblidhen nga gjoksi, zverku, mjekra e poshtme ose pjesët e padëshiruara të mjekrës. Këto folikula shtohen në zonën e dëshiruar të mjekrës. Shtë e mundur të mos lini asnjë gjurmë nëse operacioni po kryhet me grushta 0.6-0.7 mm.

Plazma e gjakut
trajtim
– mesoterapi

Ne forcojmë lëkurën me trajtimin e plazmës së gjakut. Fillimisht marrim 10 cc gjak. Pastaj e ndajmë gjakun në përbërësit e tij me ndarje centrifugale. Pas aplikimit të një operacioni special. ne injektojmë gjakun në lëkurë. Ky operacion shkakton një rigjenerim në trup.

Estetikë


Problemet në pamjen e jashtme janë një faktor i rëndësishëm që ndikon negativisht në jetën shoqërore të njerëzve. Në Vatanmed ju mund të shijoni një sërë shërbimesh estetike duke përfshirë shërbimet me lazer, mbushës, fytyra, përtëritje të lëkurës dhe mikrodermabrazion.

Dentare


Vatanmed është një klinikë dentare që krijon një mjedis të qetë dhe të sigurt me një ekip dentistësh profesionistë. Për të siguruar një cilësi më të mirë të shërbimit, klinika jonë përdor teknologjinë më të fundit dhe materialet më të mira për trajtim në fushën e dhëmbëve. Për këtë arsye, dhëmbët tuaj janë në duar të sigurta në klinikën tonë.

Rifitoni flokët tuaj me cilësinë turke

Rifitoni flokët tuaj
me cilësinë turke

Prenotoni nje Takim!

Prenotoni
nje Takim!

Vizitoni
klinikën tonë

Rruga Dritan Hoxha, Ndertesa Nr 11 hyrja 3 Kati 3, 1000 Tirana, Albania

Rr. Nëna Tereza Nr. 1, Nr. 1 Prishtinë XK, 10000

Kontakt

Vizitoni
klinikën tonë

Rruga Dritan Hoxha, Ndertesa Nr 11 hyrja 3 Kati 3, 1000 Tirana, Albania

Rr. Nëna Tereza Nr. 1, Nr. 1 Prishtinë XK, 10000

Kontakt