Rreth nesh

Ne ofrojmë shërbime me metodat më të fundit të sistemit dhe teknologjisë të pranuara në të gjithë botën.

Qendra e thirrjeve

+355 69 464 3344
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/08/inner_image_01.jpg

Klinika Vatanmed ofron shërbime në të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me flokët, duke përfshirë operacionet e kujdesit të flokëve.

Në Klinikën Vatanmed, zbatohet një politikë çmimesh e orientuar nga njeriu për të siguruar kënaqësinë e klientit Pas transaksioneve jepet një certifikatë garancie e vlefshme në të gjitha degët tona.

Klinika Vatanmed është një klinikë që punon me teknologjitë më të fundit dhe standardet e higjienës, ka njohje ndërkombëtare me vizitorët e saj nga e gjithë bota dhe ofron cilësi të lartë shërbimi.

Ekipi profesionist turk, çertifikata e garancisë e vlefshme në të gjitha degët, sistemi i avancuar, numri maksimal i transplanteve, procedurat pa dhimbje dhe pa dhimbje, 17 vjet përvojë dhe ndjekja e pacientit pas procedurës janë gjithmonë pranë jush.

Vizioni

Për të fituar një vend ndërkombëtar në transplantin e flokëve dhe si një markë botërore, për të ofruar numrin maksimal të grafteve për pacientët e saj me çmimin më të përballueshëm.

Misioni

Në të gjitha çështjet që lidhen me flokët, duke përfshirë operacionet e kujdesit të flokëve; Të shërbejë pa kompromentuar parimet etike duke paraqitur një qasje ndërkombëtare të cilësisë së orientuar nga njeriu.

Teknologjia

Në Klinikën Vatanmed aplikohen metoda më moderne në transplantimin dhe trajtimet e flokëve.

17 vjet

Ne jemi gjithmonë me ju para dhe pas transaksionit me ekipin tonë profesionist turk.

Certifikata e garancisë

Ne ofrojmë një shërbim të vlefshëm “Certifikatë Garancie” në të gjitha degët tona pas procedurave të transplantit të flokëve.

Ekipi profesional

Ne jemi gjithmonë me ju para dhe pas transaksionit me ekipin tonë profesionist turk.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/08/inner_image_02.jpg

Kush jemi ne?

3. Ne jemi një organizatë që adopton një qasje biznesi bashkëkohore, korporative dhe ofron shërbime shëndetësore cilësore dhe të përballueshme për shoqërinë me stafin tonë të kualifikuar të ekspertëve, duke iu përmbajtur të drejtave dhe vlerave të pacientit.

Klinika Vatanmed synon të jetë një partner zgjidhje për pacientët e saj në shëndetësi. Në këtë drejtim synohet që personat që marrin shërbim nga ne të mund të shkojnë në çdo degë të Klinikës Vatanmed dhe të kenë akses në të gjitha shërbimet shëndetësore që u nevojiten.

Klinika Vatanmed, e themeluar në vitin 2007 me stafin e saj ekspert, vazhdon të shërbejë në fushën e operacioneve të transplantimit të kokës, mjekrës, mustaqeve, vetullave dhe flokëve pa sakrifikuar cilësinë.

Klinika Vatanmed që nga themelimi i saj u ka shërbyer më shumë se 50,000 njerëzve nga shumë vende të botës.

Komentet e pacientit

"Dr Ravi Assomull is great doctor very experienced and friendly, it’s a pleasure to meet him and get seen by him, I look forward to see him again."
Michael Adesman67, New York
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_01.jpg
"Dr. Mittal explained everything he was going to do. I was petrified and nervous, and he put me at ease and made me feel, and i most certainly recommend ... "
Jennifer Murphy17, Boston
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_02.jpg
"An excellent Surgeon who is dedicated to his profession. I was his patient in 2014 with of my tongue.. I have no hesitation in recommending him for ... "
Stuart Garza10, Houston
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_03.jpg
"I had a radical hysterectomy in October by Mr Jeyarajah. It was a very stressful time for me and my family but him and his secretary was treated were ... "
Javier Higgins27, Orlando
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_04.jpg
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/xczc.png
"Çdo mjek është i detyruar të respektojë të gjitha dokumentet e të drejtave të njeriut, veçanërisht me Deklaratën Universale të të Drejtave të Njeriut dhe rregullat e përbashkëta në lidhje me mjekësinë."
Dr Sinan YolsalMjeku klinik

Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuarBashkohuni me ekipin tonë të ekspertëve