Përfitoni 15% ulje për transplantin e flokëve në Tiranë


VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në vitin 2007.

Transplantimi i flokëve është një procedurë që po zgjidhet nga një numër në rritje i burrave dhe grave në botë, kryesisht për shkak të rezultateve fantastike. Klinika VatanMed në Tiranë është pjesë e një grupi nga Turqia që është vendi më i avancuar në botë për këtë metodë zbukurimi.

Mbjellja e flokëve – metodat

Metodat që përdoren për transplantim (transplantim flokësh) në klinikën tonë në Tiranë janë metodat më moderne në botë. Choi / DHI. Percutane, Fue, Sapphire janë metodat që përdorim në transplante. Metodat e përdorura janë përzgjedhur në konsultim me stafin profesional në kuadër të klinikës VatanMed

Transplantimi i flokëve – përvoja

Mbi 50,000 pacientë në mbarë botën i kanë besuar Grupit VatanMed besimin se ne do të kryejmë procedurën e mbjelljes së flokëve. Të gjithë klientët tanë marrin një certifikatë garancie pas procedurës. Ju mund të gjeni rezultate mbresëlënëse në faqen tonë në Facebook ose Instagram. Transplantimi i flokëve është një proces kërkues, por kur profesionistët kujdesen për ju, rezultatet do t’ju kënaqin. Është jashtëzakonisht e rëndësishme që të ndiqni të gjitha këshillat e dhëna nga ekipi ynë i ekspertëve pas përfundimit të procedurës.


 


Vatanmed vazhdon të rritet në Evropë

Sot, me shfaqjen e alternativave të tilla si transplantimi dhe proteza e flokëve, ose më saktë, duke u bërë më popullor, tullaci është gati të bëhet një gjë e së shkuarës. Mund të thuhet se Turqia ka një rol shumë të madh në këtë. Sepse ka shumë marka që janë eksperte në këtë fushë në vendin tonë. Padyshim që Vatanmed është një nga qendrat më të suksesshme të mbjelljes së flokëve në nivel global mes këtyre markave. Duhet theksuar se Vatanmed, e cila prej 15 vitesh është në industrinë e mbjelljes së flokëve, ka edhe klinika në 16 vende. Për më tepër, mund të themi se këto klinika janë të shtrira në kontinentet e Afrikës, Evropës, Azisë dhe Amerikës.Kur shqyrtojmë transplantet e flokëve, shohim se shumë njerëz vijnë në Turqi nga jashtë. Kjo nuk është e mundur të shpjegohet vetëm me një çmim të përballueshëm. Përveç kësaj, faktorë të tillë si shkalla e lartë e suksesit dhe zgjidhja e shpejtë janë faktorët që bëjnë që njerëzit të preferojnë Turqinë për transplantin e flokëve. Vatanmed’in kurucusu olan Uğur Öztürk de geldikleri noktadan dolayı oldukça mutlu olduklarını ve şube sayısını her geçen gün artıracaklarını ifade ediyor.

Vatanmed Pionier në Fushë

Uğur Öztürk thekson se si Vatanmed, ata janë një nga institucionet lider në fushën e tyre. Duke u shprehur se kërkesa për mbjellje flokësh është rritur sidomos vitet e fundit, Uğur Öztürk thekson se kanë zgjeruar edhe klinikat e tyre në Stamboll. Duke thënë se në këtë mënyrë ofrojnë shërbim më cilësor dhe komod, Öztürk thekson gjithashtu se punojnë me një ekip ekspertësh në mbjelljen e flokëve, kështu që shkalla e suksesit të tyre është pothuajse e barabartë me 100%.

Për këtë arsye ai thekson se edhe ata që thonë se nuk kanë qime, sidomos në pjesën e sipërme të flokëve, mund të vizitojnë Vatanmedin pa hezitim dhe t’i bëjnë procedurat e nevojshme dhe rezultatet janë çuditërisht të suksesshme. Duke u shprehur se është e rëndësishme të ruhet e njëjta cilësi pothuajse në çdo klinikë pavarësisht shtrirjes së tyre në 4 kontinente, ai thekson gjithashtu se po bëjnë studimet e nevojshme për këtë. Duke shprehur se rezultatet që marrin në kanalet e mediave sociale si Google, Instagram dhe Facebook pasqyrojnë cilësinë e tyre, Öztürk thekson gjithashtu se komentet i bëjnë ata shumë të kënaqur.

Vatanmed hapet në botë

Vatanmed, e cila mund të konsiderohet boshti kryesor i turizmit shëndetësor në Turqi, është një kompani e themeluar në vitin 2007. Kompania nuk është e kufizuar vetëm në Turqi, por ofron shërbime edhe në Evropë, Azi dhe Amerikë. Njerëzit preferojnë turizmin shëndetësor si për trajtim ashtu edhe për shqetësime estetike. Vatanmed është gjithashtu një nga organizatat që shumë njerëz e preferojnë dhe i besojnë, si nga Turqia, ashtu edhe nga vende të ndryshme të botës, transplantimi i flokëve është një nga procedurat më të kërkuara të viteve të fundit. Individëve iu bien flokët pjesërisht ose plotësisht për arsye të ndryshme, veçanërisht nga një moshë e caktuar. Dolayısıyla Vatanmed’i tercih eden birçok bireyin de istediği işlemlerden biri saç ekimi olmaktadır. Uğur Öztürk, një nga zyrtarët e Vatanmed, theksoi se cilësia dhe besimi janë një nga objektivat kryesore në transplantin e flokëve. Vatanmed, e cila ofron garanci shërbimi për njerëzit pas përfundimit të procesit të mbjelljes së flokëve në një mënyrë shumë të shkurtër, pikërisht ashtu siç dëshiron klienti, preferohet nga shumë persona me këtë funksion.

Shërbim i dallueshëm në Turizmin Shëndetësor

Janë të shumta organizatat që vazhdojnë aktivitetin e tyre në turizmin shëndetësor. Këto organizata mund të ndahen nga njëra-tjetra në shumë aspekte dhe shërbime. Megjithatë, Vatanmed dallohet nga konkurrentët e tij me rëndësinë dhe vlerën shtesë që i jep kënaqësisë së klientit. Për shembull, nëse dikush preferon Vatanmed për mbjelljen e flokëve ose estetikën e dhëmbëve. Në rast se ky person nuk është i kënaqur me shërbimin e marrë, Vatanmed do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për të eliminuar menjëherë negativitetin. Kudo që të jetë personi, ai do të ftohet menjëherë në klinikën qendrore në Stamboll dhe shpenzimet si akomodimi dhe udhëtimi për këtë udhëtim do të mbulohen nga Vatanmed.Uğur Öztürk, një nga zyrtarët e Vatanmedit, tha në deklaratën e tij se një shërbimi nuk ofrohet nga asnjë institucion. Ata që nuk kanë bërë procedura të tilla si transplantimi i flokëve dhe shëndeti i dhëmbëve, ose që i kanë bërë ato, por në një mënyrë jashtëzakonisht të kushtueshme, mund të mendojnë se Vatanmed është i njëjti. Megjithatë, Uğur Öztürk, për këtë gabim të njohur, tha: “Të gjitha aplikacionet me cilësi të lartë dhe specifike ofrohen nga ekipet tona të ekspertëve me garancinë më të mirë të çmimit”. shprehjet e përdorura.

Zgjedhja e Evropës për transplantin e flokëve Vatanmed

Turizmi shëndetësor mund të përkufizohet si tërësia e iniciativave dhe aktiviteteve që synojnë ofrimin e shërbimeve të orientuara drejt shëndetit, të mbledhura në rajone të caktuara. Vatanmed është padyshim një nga vendet e para që të vjen në mendje kur bëhet fjalë për turizmin shëndetësor në Turqi. Publiku i synuar i këtij sektori janë personat të cilëve shëndeti është i dëmtuar për arsye të ndryshme ose që ndjejnë siklet nga ndonjë pjesë e trupit të tyre, edhe nëse nuk e bën. Fusha të tilla si kirurgjia plastike, rehabilitimi dhe madje edhe psikiatria janë përfshirë në fushën e turizmit shëndetësor.

Vatanmed ofron shërbime shumë kompetente dhe të besueshme në fushën e shëndetit të dhëmbëve në fushën e transplantit të flokëve. Duke theksuar se kanë bërë një investim të konsiderueshëm në aktivitetet kërkimore-zhvilluese veçanërisht gjatë periudhës së pandemisë, një nga zyrtarët e kompanisë, Uğur Öztürk, u shpreh se ata janë një nga aktorët kryesorë të sektorit në këtë drejtim. Ai deklaroi se shumë njerëz nga Evropa, Amerika dhe madje edhe Azia aplikojnë në Vatanmed për mbjelljen e flokëve. Ai theksoi në deklaratat e tij se më shumë se 1 milion individë preferojnë Turqinë vetëm për mbjelljen e flokëve dhe se shumica e këtij grupi zgjedh Vatanmed.

Pika e Përbashkët e Cilësisë dhe Besimit: Vatanmed

Edhe pse Vatanmed është një kompani e themeluar në vitin 2007, ajo vazhdon të ruajë pozicionin e saj të fortë ndaj kompanive më të vjetra dhe më të njohura në këtë sektor dhe ta konsolidojë atë dita-ditës. Uğur Öztürk, i cili deklaroi se secili nga personeli në ekipin e tyre është shumë i kualifikuar dhe ekspert në fushën e tij, tha se kjo situatë ka një rëndësi të madhe në suksesin e tyre.

Vatanmed është një institucion ku klientët mund të marrin shërbim dhe të aplikojnë 24 orë në 7 ditë në javë. Personat e lënduar për shkak të aksidenteve të padukshme mund të aplikojnë në Vatanmed në mes të natës për të gjetur zgjidhje urgjente. Ndërhyrjet e nevojshme kryhen menjëherë përpara se të shfaqen komplikime të mundshme dhe pacientët largohen nga klinika në mënyrë të sigurt dhe të qetë. Uğur Öztürk theksoi se cilësia dhe besimi janë në krye të elementeve më themelore që ata i kushtojnë rëndësi duke ofruar të gjitha këto shërbime të mrekullueshme. Ai gjithashtu deklaroi se ofrojnë opsione çmimesh të përshtatshme për çdo buxhet. Uğur Öztürk, i cili gjithashtu theksoi se falë Vatanmedit, transplantimi i flokëve, estetika dentare apo të gjitha procedurat e ngjashme nuk janë më luks, e përfundoi fjalën e tij me këto deklarata.

VatanMed – klinika e njohur botërore për mbjelljen e flokëve në qendër të Prishtinës

Për shumicën e meshkujve, rënia e flokëve nuk është vetëm problem estetik, por është edhe çështje që ndikon në vetëbesimin e tyre e që tërë kohën i preokupon mendjet e tyre. Zgjidhja për këtë problem është mbjellja – gjë e cila fatmirësisht mund të realizohet mirë e lirë edhe në Prishtinë!

Rënia e flokëve mund të ndodh për arsye të ndryshme, dhe kryesisht shfaqet si një problem estetik. Mirëpo, në ditët e sotme, ka procedura efektive për mbjelljen e flokëve, që mundësojnë rikthimin e rritjes së tyre. Në të shkuarën për intervenime të tilla është nevojitur udhëtimi jashtë vendit si dhe pagesa e shumave të larta monetare. Por këto shërbime mund të realizohen me çmime të arsyeshme edhe në qendër të Prishtinës, ku kompania turke VatanMed ka hapur klinikën e saj të re.

VatanMed është themeluar në vitin 2007, dhe ofron shërbime të ndryshme në fushën e operacioneve estetike dhe operacioneve të mbjelljes së flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave, në shumë vende të botës. Prej dy vitesh është e pranishme në Kosovë. Tashmë ka 15 degë në katër kontinente: Evropë, Azi, Afrikë dhe Amerikë, kurse selia e saj kryesore është në Stamboll të Turqisë. Prej se është themeluar ka ofruar shërbime për më shumë se 40,000 njerëz.

Mbjelljen e flokëve VatanMed e ka ngritur në nivel arti, duke ndërthurur shëndetin dhe estetikën. Për performimin e këtij arti, ka ekipe profesionistësh, të cilët përdorin teknologjinë e fundit dhe metodat më të reja, si dhe ofrojnë kujdes gjatë tërë kohës. Krahas mbjelljes së flokëve, VatanMed në klinikën e saj në Prishtinë ofron edhe shërbime dentare dhe estetike. Kjo kompani vepron në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e shëndetit dhe i jep rëndësi mjekëve, klinikave dhe personelit shëndetësor, me ç’rast të gjitha operacionet kryhen me nivel të lartë të komoditetit në salla të sterilizuara. Mjekët profesionistë të ardhur nga Turqia qëndrojnë në Kosovë, gjë që mundëson ofrimin e shërbimit 24/7, sikurse edhe komunikimin e rregullt me secilin pacient, me qëllim të ndërtimit të besimit të ndërsjellë. Klinika e VatanMed në Kosovë për shërbimet e saj ofron edhe dokument garancie, i cili është i vlefshëm në 15 degët e kësaj kompanie anembanë botës.

Procedurat për mbjelljen e flokëve realizohen pa dhimbje apo djegie për pacientët, ndërkohë që kënaqshmëria e tyre me shërbimet është në nivelin më të lartë. Për këtë, VatanMed në gjirin e saj ka mbledhur mjekë profesionistë dhe personel shëndetësor të përgatitur maksimalisht, të cilët në çdo kohë janë të gatshëm që të ofrojnë ndihmë për secilin pacient. Pas intervenimit pason procesi i shërimit, gjatë së cilës periudhë VatanMed garanton përkrahje gjatë 24 orëve. Periudha e shërimit zgjat 7 deri në 10 ditë.

Tradita, profesionalizmi, si dhe mijëra pacientë të kënaqur me mbjelljen e flokëve janë referencë e mjaftueshme për secilin person që ka probleme me rënien e flokëve se këtij shqetësimi mund t’i japin fund tani edhe në Prishtinë. Ndërsa për të siguruar lumturinë e klientëve, VatanMed zbaton politikë të çmimeve të orientuara kah njerëzit, gjë që dëshmohet edhe me sjelljen e këtyre shërbimeve në Kosovë, në mënyrë që të eliminohen shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit për pacientët kosovarë.

Prandaj, nëse keni probleme me rënien e flokëve, dhe për këtë arsye jeni të pasigurt dhe të pakënaqur, për të shijuar përsëri pamjen tuaj, nuk keni pse të udhëtoni në vende të largëta dhe të paguani shifra astronomike. Por një pamje më të rregulluar dhe më të re, pa ndikuar në pamjen natyrale, mund ta fitoni në VatanMed.

Nëse keni nevojë për një intervenim të tillë, i cili me të vërtetë do ta ndryshojë jetën tuaj dhe do t’ua kthejë vetëbesimin, mund të caktoni terminin për KONSULTIM FALAS duke kontaktuar VatanMed-in në: