Skip to content

Zgjidhni rezultatin
natyral per transplantin
e flokeve

VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në vitin 2007.

Rifitoni flokët tuaj me cilësinë turke.

vatanmed
injeksion me gjilpere

Nga e Hëna në të Premte: 8:00 deri 19:00

E Diel: 10:00 deri 14:00

E Shtunë: 10:00 deri 17:00

 

Zgjidhni rezultatin
natyral per transplantin
e flokeve

VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në vitin 2007.

Rifitoni flokët tuaj
me cilësinë turke.

vatanmed
injeksion me gjilpere

Nga e Hëna në të Premte: 8:00 deri 19:00

E Diel: 10:00 deri 14:00

E Shtunë: 10:00 deri 17:00

 

Shërbimet e ofruara janë
të standardeve botërore

Mbjellja e flokëve
Transplantimi i flokëve pa dhimbje me teknologjinë më të fundit
Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve
Folikulat mblidhen nga gjoksi, mjekra e poshtme ose pjesët e padëshiruara të mjekrës.
Mbjellja e qerpikëve
Ka shumë zona ku ne mund të mbledhim folikulat e flokëve për transplantin e vetullave.
Estetike
Shumëllojshmëri shërbimesh estetike duke përfshirë shërbimet me lazer, mbushës, fytyra, përtëritje të lëkurës dhe mikrodermabrazion.
Dentare
Klinika jonë përdor teknologjinë më të fundit dhe materialet më të mira për trajtim në fushën e dhëmbëve

Shërbimet e ofruara
janë të standardeve
botërore

Mbjellja e flokëve

Mbjellja e mjekrës
dhe mustaqeve

Mbjellja e qerpikëve

Estetike

Dentare

Kohëzgjatja e
Trajtimit

Do të liroheni në ditën e njëjtë të operacionit të mbjelljes së flokëve.
Kohëzgjatja totale e trajtimit është vetëm 3 ditë.

Kohëzgjatja e
Operacionit

Operacioni mesatarisht zgjat nga 7 deri në 10 orë.

Anestezia

Metoda e Sedacionit, Anestezia Lokale aplikohen në pjesët e marrjes dhe mbjelljes.

Kohëzgjatja per
rezultate specifike

Kohëzgjatja për arritjen e rezultatit në mbjelljen e flokëve
është një vit.

Teknikat

Mbjellja e flokëve bëhet me metodat Choi/DHI, Perkutan, FUE, Sapphire.

Kush mund t’i nënshtrohet
mbjelljes së flokëve?

Secili person që nuk vuan nga ndonjë sëmundje dhe që është mbi 18 vjeç.

Cilat janë rreziqet
e operacionit?

Nuk ka asnjë rrezik në operacionin e mbjelljes së flokëve.

Kohëzgjatja e
Shërimit të Plotë

Kohëzgjatja e shërimit te mbjellja e flokëve është
7 deri në 10 ditë.

Garancia?

Certifikata e garancisë jepet pas të gjitha procedurave që i bëjmë.

Kohëzgjatja e
Trajtimit

Do të liroheni në ditën e njëjtë të operacionit të mbjelljes së flokëve. Kohëzgjatja totale e trajtimit është vetëm 3 ditë.

Kohëzgjatja e
Operacionit

Operacioni mesatarisht zgjat nga 7 deri në 10 orë.

Anestezia

Metoda e Sedacionit, Anestezia Lokale aplikohen në pjesët e marrjes dhe mbjelljes.

Kohëzgjatja per
rezultate specifike

Kohëzgjatja për arritjen e rezultatit në mbjelljen e flokëve
është një vit.

Teknikat

Mbjellja e flokëve bëhet me metodat Choi/DHI, Perkutan, FUE, Sapphire.

Kush mund t’i
nënshtrohet mbjelljes
së flokëve?

Secili person që nuk vuan nga ndonjë sëmundje dhe që është mbi 18 vjeç.

Cilat janë rreziqet
e operacionit?

Nuk ka asnjë rrezik në operacionin e mbjelljes së flokëve.

Kohezgjatja e
Sherimit te Plote

Kohëzgjatja e shërimit te mbjellja e flokëve është 7 deri në 10 ditë.

Garancia?

Certifikata e garancisë jepet pas të gjitha procedurave që i bëjmë.

16 vite përvojë
institucionale

VatanMed është klinikë që ofron shërbime në fushën e
operacioneve kozmetike dhe operacioneve të mbjelljes
së flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave. Klinikë
jonë është themeluar më 2007. Në mbarë botën kemi 15
degë kurse dega kryesore është në Stamboll. Prej se
është themeluar VatanMed ka ofruar shërbime për më
shumë se 40,000 njerëz.

Pse duhet të na zgjidhni ne?

 

15 vite përvojë
institucionale

VatanMed është klinikë që ofron shërbime në fushën e
operacioneve kozmetike dhe operacioneve të mbjelljes
së flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave. Klinikë
jonë është themeluar më 2007. Në mbarë botën kemi 12
degë kurse dega kryesore është në Stamboll. Prej se
është themeluar VatanMed ka ofruar shërbime për më
shumë se 40,000 njerëz.

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Klientë Ndërkombetarë

10.000+

Klientë Të Kënaqur

50.000+

Ekip Profesional

100%

Rifitoni flokët tuaj me
cilësinë turke

Rifitoni flokët tuaj me
cilësinë turke

Klientë Ndërkombetarë

10.000+

Klientë Të Kënaqur

40.000+

Ekip Profesional

100%

Përfitoni 15% ulje për transplantin e flokëve në Tiranë

VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në
Read More

Vatanmed vazhdon të rritet në Evropë

Sot, me shfaqjen e alternativave të tilla si transplantimi dhe proteza e flokëve, ose më saktë, duke u bërë më popullor, tullaci është gati të bëhet një gjë e së
Read More

Vatanmed hapet në botë

Vatanmed, e cila mund të konsiderohet boshti kryesor i turizmit shëndetësor në Turqi, është një kompani e themeluar në vitin 2007. Kompania nuk është e kufizuar vetëm në Turqi, por
Read More

Zgjedhja e Evropës për transplantin e flokëve Vatanmed

Turizmi shëndetësor mund të përkufizohet si tërësia e iniciativave dhe aktiviteteve që synojnë ofrimin e shërbimeve të orientuara drejt shëndetit, të mbledhura në rajone të caktuara. Vatanmed është padyshim një
Read More

VatanMed – klinika e njohur botërore për mbjelljen e flokëve në qendër të Prishtinës

Për shumicën e meshkujve, rënia e flokëve nuk është vetëm problem estetik, por është edhe çështje që ndikon në vetëbesimin e tyre e që tërë kohën i preokupon mendjet e
Read More

Rifitoni flokët tuaj me cilësinë turke

Përfitoni 15% ulje për transplantin e flokëve në Tiranë

VatanMed është një klinikë që ofron shërbime në fushat e operacioneve të transplantimit të flokëve për kokë, mjekër, mustaqe, vetulla edhe shërbime estetike dhe dentare. Kompania jonë është themeluar në
Read More

Vatanmed vazhdon të rritet në Evropë

Sot, me shfaqjen e alternativave të tilla si transplantimi dhe proteza e flokëve, ose më saktë, duke u bërë më popullor, tullaci është gati të bëhet një gjë e së
Read More

Vatanmed hapet në botë

Vatanmed, e cila mund të konsiderohet boshti kryesor i turizmit shëndetësor në Turqi, është një kompani e themeluar në vitin 2007. Kompania nuk është e kufizuar vetëm në Turqi, por
Read More

Zgjedhja e Evropës për transplantin e flokëve Vatanmed

Turizmi shëndetësor mund të përkufizohet si tërësia e iniciativave dhe aktiviteteve që synojnë ofrimin e shërbimeve të orientuara drejt shëndetit, të mbledhura në rajone të caktuara. Vatanmed është padyshim një
Read More

VatanMed – klinika e njohur botërore për mbjelljen e flokëve në qendër të Prishtinës

Për shumicën e meshkujve, rënia e flokëve nuk është vetëm problem estetik, por është edhe çështje që ndikon në vetëbesimin e tyre e që tërë kohën i preokupon mendjet e
Read More

Lajmet

 

Rifitoni flokët tuaj me
cilësinë turke

Metodat

Mbjellja e flokëve
“DHI”

Për shkak të ngjashmërisë së pajisjes së përdorur në praktikë dhe e përgatitur posaçërisht për këtë proces, metoda e transplantit të flokëve DHI quhet gjithashtu si teknikë lapsi në mesin e njerëzve. Çfarë është transplanti i flokëve DHI? Si DHI Transplantimi i Flokëve aplikohet çdo ditë e më shumë metoda të njohura dhe të praktikuara, lejon që fazat e transplantimit të flokëve të ndahen në 3 tema. Përkatësisht; – Graftet mblidhen – kanali hapet – rrënjët e flokëve mbillen.

Mbjellja e flokëve
"SAPPHIRE"

Sapphire është më i favorshëm se tehet me majë çeliku. Fletët me majë çeliku humbasin mprehtësinë e tyre me kalimin e kohës, duke shkaktuar dëmtim të indeve. Por safiri nuk e humb mprehtësinë e tij, është një kristal sipërfaqësor i qëndrueshëm dhe i lëmuar dhe nuk shkakton dëmtim të tepërt të indeve.

Mbjellja e flokëve
"FUE"

Një nga metodat më të përdorura në trajtimin e zëvendësimit të flokëve në shumë vende sot është teknika FUE e transplantit të flokëve. Kjo metodë, e cila shpesh preferohet me arsyen e të qenit të shpejtë, pa dhimbje, duke dhënë rezultate të mira, po bëhet gjithnjë e më e përhapur. Me arsyen se nuk ka orientim kirurgjikal, pacientët zakonisht preferojnë këtë metodë me lehtësi.

Vizitoni
klinikën tonë

Rruga Dritan Hoxha, Ndertesa Nr 11 hyrja 3 Kati 3, 1000 Tirana, Albania

Rr. Nëna Tereza Nr. 1, Nr. 1 Prishtinë XK, 10000 

Kontakt

Vizitoni
klinikën tonë

Rruga Dritan Hoxha, Ndertesa Nr 11 hyrja 3 Kati 3, 1000 Tirana, Albania

Rr. Nëna Tereza Nr. 1, Nr. 1 Prishtinë XK, 10000

Kontakt