Во нашата секојдневна медицина, протези како протези не може да се најдат среде никаде, дури ни на најпопуларното место. Можно е Бунда Турција да има поголема улога во Турција. Затоа што кај нас оваа област е многу мал бренд. Ватанмед не се сомнева во глобалната природа на брендовите кои се на глобалниот пазар за овие брендови. Потребни се 15 години за Ватанмед да направи клинички преглед во областа каде што е роден во 15-та област. Во клиничките клиники, Африка, Европа, Азија и Америка се широко користени во клиниките. Можно е да се објасни оваа цена на едноставен начин. Можно е да се објасни оваа цена на едноставен начин. Покрај тоа, факторите како што се високата стапка на успех и брзото решение се факторите што ги тераат луѓето да ја претпочитаат Турција за трансплантација на коса. Vatanmed’in kurucusu olan Uğur Öztürk de geldikleri noktadan dolayı olduça mutlu olduklarını ve şube sayısın her geçen gün artıracaklarını her geçen gün artıracaklarını.

 

Ватанмед пионер на полето

Угур Озтурк наведува дека како Vatanmed тие се една од водечките институции во својата област. Изразувајќи дека особено во последните денови е зголемена побарувачката за трансплантација на коса, Угур Озтурк наведува дека ги прошириле своите клиники и во Истанбул. Велејќи дека на овој начин обезбедуваат подобар квалитет и комфорна услуга, Озтурк наведува и дека соработуваат со тим од експерти за трансплантација на коса, така што нивната стапка на успех е речиси еднаква на 100%.

Поради оваа причина тој наведува дека дури и оние кои велат дека немаат влакна, особено во горниот дел од косата, можат без двоумење да го посетат Vatanmed и да ги направат потребните процедури, а резултатите се изненадувачки успешни. Изразувајќи дека е важно да се задржи истиот квалитет во речиси секоја клиника и покрај нивното распространување на 4 континенти, тој наведува и дека за тоа ги прават потребните студии. Изразувајќи дека резултатите што ги добиваат на каналите на социјалните медиуми како Google, Instagram и Facebook го одразуваат нивниот квалитет, Озтурк исто така наведува дека коментарите ги прават многу задоволни.