Трансплантација на коса од новата генерација
https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/logvm.png

Клиниката Ватанмед, која е формирана во 2007 година со својот стручен кадар, продолжува да служи во областа на операциите за трансплантација на глава, брада, мустаќи, веѓи и коса без да го жртвува квалитетот.

Социјални медиуми
+90 543 423 03 26
info@vatanmed.com
Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050 Eyüpsultan/İstanbul