fbpx
 

Нашите третмани

Клинички услуги кои ви ги нудиме...

Центар за повици

+389 70 503 490

Контакт преку Интернет

15+ години искуство

Горди сме што ви служиме со нашето корпоративно искуство и стручен кадар.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/vatanmed-70-scaled-1.jpg
ХИГИЕНА

Нашата клиника редовно се дезинфицира во согласност со хигиенските стандарди.

УДОБНОСТ

Задоволството на пациентите е приоритет на клиниката Vatanmed. Сите услови се регулирани на удобноста и задоволството на пациентот.

ПОЛИТИКА НА ДОСТАПНИ ЦЕНИ

Во клиниката Vatanmed се применува ценовна политика ориентирана кон човекот која нуди максимален број на графтови по најприфатлива цена.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_07.jpg

Услугите кои ви ги нудиме...

Нашите безболни процедури со користење на најнови технолошки методи:
Трансплантација на коса

Процесот на пренесување на здрави фоликули на косата во области каде што фоликулот на косата повеќе не е активен и настанува ќелавост, со користење на микрохируршки методи се нарекува трансплантација на коса.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/kas.png
Трансплантација на веѓи

Трансплантацијата на веѓи е лесна, удобна, безболна и без лузна операција која се изведува и кај машки и кај женски пациенти.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/sakal.png
Трансплантација на брада

Трансплантацијата на брада се врши со пренесување на фоликулите на косата кои се пренесуваат од различен дел од телото, како што е трансплантација на коса, во регионот каде што ќе се засади брадата.

Kirpik Ekimi
Трансплантација на трепки

Трепките се важен елемент кој ги штити нашите очи од честички од прашина.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/biyik.png
Трансплантација на мустаќи

Трансплантација на мустаќи е процес на пресадување на влакната пренесени од донорската област со методот FUE за трансплантација на коса кај мажи постари од 24 години, во зависност од густината и обликот на мустаќите.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Protez-sac.png
Протеза за коса

Протетската коса е нехируршка процедура која се применува на луѓе чија коса е тенка или целосно отпуштена.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Fue.png
Трансплантација на коса FUE

Тоа е метода во која фоликулите на косата се земаат еден по еден со микромотори со специјални врвови под локална анестезија и се ставаат во ќелави области, земајќи го предвид природниот агол и насока на раст на косата.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/DHI.png
Трансплантација на коса DHI

Методот DHI, наречен трансплантација на небричена коса, е метод на трансплантација без оштетување на постоечката коса и без отворање на канали.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Sac-Lazeri.png
Ласер за коса

Ласерскиот третман за коса е квалитетна опција за нега на коса која поддржува поздрав проток на крв во ослабените фоликули на косата.

safir
Трансплантација на коса од сафир

Тоа е метод кој нуди удобност на пациентите. Можно е во овој процес да се добие поприроден изглед, кој се прави со врв од сафир.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/wertex.png
Трансплантација на коса во вертекс (врвна област).

Трансплантацијата на коса во вертекс, која има посебно значење во трансплантацијата на коса, значи трансплантација на коса во пределот на круната.

https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_08.jpg

ДОБИЈТЕ ЦЕНА СЕГА!

Нудиме најдобра цена за максимален број на графтови

Надоместоците за трансплантација на коса варираат во зависност од структурата и густината на косата на лицето. Ве молиме контактирајте со нашите експерти за да добиете цена.

Бесплатна консултација
15+ години корпоративно искуство
Валиден сертификат за гаранција во сите наши филијали