Skip to content

Квалитетни услуги
и со технологија
со најновите

VatanMed е компанија која нуди
услуги од областа на работењето
козметика и операции за садење
së flokëve, mjekrës dhe vetullave.

Квалитетни услуги
и со технологија
со најновите

VatanMed е компанија која нуди
услуги од областа на работењето
козметика и операции за имплантација на коса, брада и веѓи.

Садење на
косата

Ја анализираме структурата на косата пред трансплантација на коса. Ние ги идентификуваме и цртаме проблематичните области за време на оваа операција. Потоа ја одредуваме областа во која ќе ги земеме фоликулите на косата. Оваа област не е засегната од тестостеронот и се нарекува „донорска област“.

Садење брада,
мустаќи и
камшик

Фоликулите се собираат од градниот кош, тилот, долниот дел на брадата или од несаканите делови на брадата. Овие фоликули се додаваат во саканата област на брадата. Можно е да не се остави трага доколку операцијата се изведува со удари од 0,6-0,7 мм.

Крвна плазма
третман
- мезотерапија

Ја зајакнуваме кожата со третман на крвна плазма. Прво добиваме 10 цц крв. Потоа ја делиме крвта на нејзините компоненти со центрифугално одвојување. По примена на специјална операција. инјектираме крв во кожата. Оваа операција предизвикува регенерација во телото.

Естетика


Проблемите со изгледот се важен фактор кој негативно влијае на општествениот живот на луѓето. Во Vatanmed можете да уживате во низа естетски услуги, вклучувајќи ласер, филер, лице, подмладување на кожата и услуги за микродермоабразија.

стоматолошки


Ватанмед е стоматолошка клиника која создава мирна и безбедна средина со тим од професионални стоматолози. За да обезбедиме подобар квалитет на услугата, нашата клиника користи најнова технологија и најдобри материјали за третман во областа на забите. Поради оваа причина, вашите заби се во сигурни раце во нашата клиника.

Вратете ја косата со турски квалитет

Вратете ја косата назад
со турски квалитет

Закажете термин!

Книга
состанок!

Видео
клиника

DTC Mavrovka Loklal Br 1 Bulevar Krste Misirko 1000 Skopje, Republic of North Macedonia

Контакт