Контактирајте не

Можете да не контактирате за да добиете информации за трансплантација на коса и други услуги.

Центар за повици

+389 70 503 490

Назначување преку Интернет

Закажи состанок

ПРИВАТНИ ЗДРАВСТВЕНИ

УСЛУГИ ВАТАНМЕД
АДРЕСА НА ПОЛИКЛИНИКА

Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050
Eyüpsultan/İstanbul

Работно време
Социјални медиуми

Центар за повици

+389 70 503 490 +389 77 873 563

Назначување преку Интернет

Закажи состанок

ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

Ќе бидете контактирани наскоро.

  https://vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_6.png
  АДРЕСА НА ПОЛИКЛИНИКА

  Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050 Eyüpsultan/İstanbul

  Нашиот телефонски број

  +389 70 503 490

  +389 77 873 563

  +90 543 423 03 26

  Е -пошта

  macedonia@vatanmed.com