Skip to content

За нас

ВатанМед е болница која ви нуди услуги од областа на естетската хирургија и трансплатација на коса,брада и веѓи. Нашата болница е основана во 2007г. Ние имаме 16 клиники во светот,а главната подружница е во Истанбул. Од своето основање до денес,ВатанМед ги обезбеди своите услуги на повеќе од 50.000 задоволни клиенти.

Трансплантацијата на коса е уметност која ги комбинира здравјето и естетиката. За изведување на оваа уметност, VatnMed има структура која ги задоволува потребите на луѓето кои страдаат од проблемот со опаѓање на косата. VatanMed нуди услуга поврзана со се што е поврзано со коса, вклучително и хирургија за нега на коса. Për të siguruar lumturinë e klientëve ne zbatojmë politikë të çmimeve të orientuara nga njerëzit.

 
 

За нас

ВатанМед е болница која ви нуди услуги од областа на естетската хирургија и трансплатација на коса,брада и веѓи. Нашата болница е основана во 2007г. Ние имаме 15 клиники во светот,а главната подружница е во Истанбул. Од своето основање до денес,ВатанМед ги обезбеди своите услуги на повеќе од 40.000 задоволни клиенти.

Mbjellja e flokëve është art që kombinon shëndetin dhe estetikën. За изведување на оваа уметност, VatnMed има структура која ги задоволува потребите на луѓето кои страдаат од проблемот со опаѓање на косата. VatanMed нуди услуга поврзана со се што е поврзано со коса, вклучително и хирургија за нега на коса. За да обезбедиме среќа на клиентите, спроведуваме ценовни политики ориентирани кон луѓето.

Од понеделник до петок: од 8 до 19 часот

Недела: од 10 до 14 часот

Сабота: од 10 до 17 часот

 

Што ќе правиме?

VatanMed е организација која работи со свесност за правна одговорност. VatanMed се грижи за докторот, болницата и медицинскиот персонал. Вршиме операции на високо ниво на удобност во стерилизирана болница. Среќата на клиентите е на највисоко ниво бидејќи нашите операции се дупчење и безболни.

16

година

17

Јунајтед

250

професионален

 

Што ќе правиме?

VatanMed е организација која работи со свесност за правна одговорност. VatanMed се грижи за докторот, болницата и медицинскиот персонал. Вршиме операции на високо ниво на удобност во стерилизирана болница. Среќата на клиентите е на највисоко ниво бидејќи нашите операции се дупчење и безболни.

 

Тим Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO VatanMed

Тим Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO Порака од CEO VatanMed

Од своето основање пред повеќе од 16 години, групацијата Vatanmed разви широк спектар на естетски услуги и производи за убавина со силна способност да ги персонализираат медицинските потреби и желби и да ги поврзат со повеќе од 40.0000 задоволни клиенти.

Операциите и медицинските услуги на групите Ватанмед се карактеризираат со вертикална интеграција. Тоа не може да ги поддржува сите е тоа што е направено за да биде многу заинтересирано за лекарите, и производите на интерфајсот, кои не дозволуваат сите да бидат соодветни за мене.

Оваа вертикална интеграција подразбира експертиза во многу медицински вештини во 17-те филијали и клиники на Групацијата, специјализирани за секоја земја, обезбедувајќи висококвалификувани лекари и експерти кои нудат широк опсег на медицински услуги и исклучително високи стапки на добри резултати.

Се сметаме себеси за глобална естетска медицинска организација која обезбедува квалитетни операции, медицински услуги, маркетинг помош и која било друга услуга што ја бараат нашите клиенти.

Нашите петнаесет медицински центри стратешки лоцирани на секој континент, блиску до нашите главни пазари, обезбедуваат брза акција и приспособена услуга за клиентите.

Покрај оваа глобална моќ, ние остануваме цврсто локални во градењето и растечките односи со клиентите благодарение на нашите посветени продажни и медицински тимови кои живеат во 15 различни земји. Нашите клиенти имаат голема корист од блиските партнерства што ги нудиме и професионалните вештини на нашите медицински тимови.

Комбинацијата на групата Vatanmed е идеално одговара. Имаме долга и успешна историја во индустријата за медицински операции и козметички услуги. Нашите понуди се комплементарни и споделуваме силни компаниски вредности: квалитетни производи, првокласна услуга за клиенти и агилен медицински персонал со искуство во оваа област.

Како извршен директор на Групацијата Ватанмед, секогаш останувам на врвот и ги следам најновите технологии, обидувајќи се да го задоволам секој клиент.

Ugur Öztürk

Претседател и извршен директор на ВатанМед групација

Од своето создавање пред повеќе од 15 години, групацијата Vatanmed разви широк спектар на естетски услуги и производи за убавина со силна способност да ги приспособат медицинските потреби и желби и да ги поврзат со повеќе од 40.0000 задоволни клиенти.

Медицинските операции и услуги на групите Ватанмед се карактеризираат со вертикална интеграција. Ова ни овозможува да ги поддржиме нашите клиенти што е направено да обезбеди многу голема понуда на медицински услуги и производи на интерфејс додека се обраќа на бројни пазари ширум светот со континуирано прилагодување на потребите на овие пазари.

Оваа вертикална интеграција значи експертиза во многу медицински вештини во 15-те филијали и клиники на Групацијата, специјализирани за секоја земја, обезбедувајќи доктори и експерти со високо знаење кои обезбедуваат широк опсег на медицински услуги и екстремно висока стапка на добри резултати.

Се гледаме себеси како глобална медицинска естетска организација која обезбедува квалитетни операции, медицинска услуга, маркетинг помош и какви било други услуги што ги бараат нашите клиенти.
Нашите петнаесет медицински центри лоцирани стратешки на секој континент, блиску до нашите главни пазари, обезбедуваат брзи акции и приспособена услуга за клиентите.

In addition to this global strength, we remain resolutely local in building and enhancing customer relationships thanks to our dedicated sales and medical teams residing in 15 different countries. Покрај оваа глобална сила, ние остануваме решително локални во градењето и унапредувањето на односите со клиентите благодарение на нашите посветени продажни и медицински тимови кои живеат во 15 различни земји.

Комбинацијата на групата Vatanmed е идеално одговара. Имаме долга и успешна историја во индустријата на медицински операции и естетски услуги. Нашите понуди се комплементарни и споделуваме силни компаниски вредности: квалитетни производи, првокласна услуга за клиенти и снаодливи медицински работници кои имаат искуство во областа.

Секако, човечките фактори се во сржта на оваа стратегија за напредокy, со вклученост на сите во сите фази, вклучително и безбедноста и животната средина кои се клучни елементи на нашите секојдневни приоритети. Како извршен директор на групацијата Vatanmed, секогаш останувам напред и ги следам најновите технологии, обидувајќи се да му угодам на секој клиент.

Ugur Öztürk
Претседател и извршен директор на ВатанМед групација

Вратете ја косата со турски квалитет

Вратете ја косата назад
со турски квалитет

Видео
клиника

DTC Mavrovka Loklal Br 1 Bulevar Krste Misirko 1000 Skopje, Republic of North Macedonia

Контакт

Visit our
clinic

DTC Mavrovka Loklal Br 1 Bulevar Krste Misirko 1000 Skopje, Republic of North Macedonia

Контакт