Skip to content

Изберете го резултатот
природни за трансплантација
на косата

VatanMed е клиника која обезбедува услуга
во областа на операциите за трансплантација на коса за глава, брада,
мустаќи, веѓи и естетски и стоматолошки услуги.
Нашата компанија е основана во 2007 година.

Вратете ја косата со турски квалитет.

vatanmed
игла инјекција

Од понеделник до петок: од 8 до 19 часот

Недела: од 10 до 14 часот

Сабота: од 10 до 17 часот

 

Изберете го резултатот
природни за трансплантација
на косата

VatanMed е клиника која обезбедува услуга
во областа на операциите за трансплантација на коса за глава, брада,
мустаќи, веѓи и естетски и стоматолошки услуги.
Нашата компанија е основана во 2007 година.

Земете ја вашата коса
назад во турски квалитет.

vatanmed
игла инјекција

Од понеделник до петок: од 8 до 19 часот

Недела: од 10 до 14 часот

Сабота: од 10 до 17 часот

 

Понудените услуги
се со светски стандарди

Hair transplantation
Painless hair transplantation with the latest technology
Planting beards and mustaches
Follicles are collected from breast, nape, lower beard or the undesired parts of beard.
Planting eyelashes
There are a lot of area that we can collect hair follicles for eyebrow transplantation.
Aesthetic
Variety of aesthetics services including laser services, fillers, facials, skin rejuvenation, and microdermabrasion.
Dental
Our clinic uses the latest technology and the best materials for treatment in the dental field

Услугите
понудени
се од светот
стандарден

Садење
на коса

Садење на
брада и
мустаќи

Садење
трепките

Естетски

Стоматолошки

Вкупно време на третман

Истиот ден ќе бидете отпуштени во операцијата за трансплантација на коса.

Вкупниот период на лекување е само 3 дена.

Време на работа

Операцијата трае околу 7-10 часа.

Анестезија

Методот на седација и локалната анестезија се применуваат на местата за прием и садење.

Време е да се добијат резултати

Периодот на трансплантација на коса е една година.

Техники

Choi / DHI, Percutane, FUE, Sapphire методите се трансплантација.

Кој може да го направи?

Може да направи секој без болест и над 18 години.

Може да направи секој без болест и над 18 години.

Не постои ризик при операцијата за трансплантација на коса.

Кој е целосниот период на заздравување?

Процесот на заздравување е 7-10 дена при трансплантација на коса.

Гаранција?

Сертификатот за гаранција се дава по сите наши трансакции.

Вкупен третман
Време

Истиот ден ќе бидете отпуштени во операцијата за трансплантација на коса.

Вкупниот период на лекување е само 3 дена.

Операција
Време

Операцијата трае приближно Операцијата трае приближно

Анестезија

Методот на седација и локалната анестезија се применуваат на местата за прием и садење.

Време е да се добие
а резултати

Периодот на трансплантација на коса е една година.

Техники

Choi / DHI, Percutane, FUE, Sapphire методите се трансплантација.

Кој може да го направи?

Може да направи секој без болест и над 18 години.

Кои се ризиците
на работа?

Не постои ризик при операцијата за трансплантација на коса.

Што е полно
период на заздравување?

Процесот на заздравување е 7-10 дена при трансплантација на коса.

Гаранција?

Сертификатот за гаранција се дава по сите наши трансакции.

16 години од
институционална
Искуство

ВатанМед е клиника која дејствува со свест за правна одговорност. VatanMed се грижи за лекарот, болничкиот и медицинскиот персонал. Нашите операции ги извршуваме со високо ниво на удобност во стерилизирана болница. Среќата на клиентите е на највисоко ниво затоа што нашите операции се без остри и безболни.

Зошто да не изберете нас?

 

15 години од
институционална
Искуство

ВатанМед е клиника која дејствува со свест за правна одговорност. VatanMed се грижи за лекарот, болничкиот и медицинскиот персонал. Нашите операции ги извршуваме со високо ниво на удобност во стерилизирана болница. Среќата на клиентите е на највисоко ниво затоа што нашите операции се без остри и безболни.

Зошто да не изберете нас?

Меѓународни клиенти

10.000+

Задоволни клиенти

50.000+

Задоволни клиенти

100%

Вратете ја косата со
Турски квалитет

Вратете ја косата назад
со турски квалитет

Меѓународни клиенти

10.000+

Задоволни клиенти

40.000+

Задоволни клиенти

100%

Вратете ја косата со турски квалитет

VatanMed – светски позната клиника за трансплантација на коса во центарот на Приштина

За повеќето мажи опаѓањето на косата не е само естетски проблем, туку е и прашање кое влијае на нивната самодоверба и кое постојано им го преокупира умот. Решението за овој
Read More

Vatanmed продолжува да расте во Европа

Во нашата секојдневна медицина, протези како протези не може да се најдат среде никаде, дури ни на најпопуларното место. Можно е Бунда Турција да има поголема улога во Турција. Затоа
Read More

Vatanmed Dünyaya Açılıyor

Türkiye’de sağlık turizminin ana ekseni sayılabilecek Vatanmed, 2007 senesinde kurulmuş bir şirkettir. Şirket yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp Avrupa, Asya, Amerika kıtalarında da hizmet sunmaktadır. İnsanlar sağlık turizmini gerek tedavi
Read More

Блог / Вести

 

VatanMed – светски позната клиника за трансплантација на коса во центарот на Приштина

За повеќето мажи опаѓањето на косата не е само естетски проблем, туку е и прашање кое влијае на нивната самодоверба и кое постојано им го преокупира умот. Решението за овој
Read More

Vatanmed продолжува да расте во Европа

Во нашата секојдневна медицина, протези како протези не може да се најдат среде никаде, дури ни на најпопуларното место. Можно е Бунда Турција да има поголема улога во Турција. Затоа
Read More

Vatanmed Dünyaya Açılıyor

Türkiye’de sağlık turizminin ana ekseni sayılabilecek Vatanmed, 2007 senesinde kurulmuş bir şirkettir. Şirket yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp Avrupa, Asya, Amerika kıtalarında da hizmet sunmaktadır. İnsanlar sağlık turizmini gerek tedavi
Read More

Вратете ја косата назад
со турски квалитет

Методи

DHI метод

Поради сличноста на апаратот кој се користи во пракса и е специјално подготвен за овој процес, методот на трансплантација на коса DHI се нарекува и техника со молив кај луѓето. Што е DHI трансплантација на коса? Како се применува DHI трансплантација на коса Секој ден се попознати и практикувани методи, овозможува фазите на трансплантација на коса да се поделат на 3 теми. Соодветно; – Се собираат калеми – Се отвораат канали – Се садат корени од косата

Метод на САФИР

Сафирот е поповолен од сечилата со челичен врв. Сечилата со челични врвови ја губат својата острина со текот на времето, предизвикувајќи оштетување на ткивото. Но, сафирот не ја губи својата острина, тој е издржлив и мазна површина кристал и не предизвикува прекумерно оштетување на ткивото.

FUE метод

Еден од најкористените методи во третманот на замена на коса во многу земји денес е техниката за трансплантација на коса FUE. Овој метод, кој често се претпочита поради тоа што е брз, безболен, дава добри резултати, се повеќе се шири. Поради тоа што нема хируршка ориентација, пациентите обично го претпочитаат овој метод со леснотија.
vatanmed (6)
игла инјекција
vatanmed (33)
vatanmed (76)

Контактирајте не  Видео
  клиника

  Molla Gürani mah. Adnan Menderes Blv., No: 23/B
  Fatih – İstanbul

  Контакт

  Видео
  клиника

  Molla Gürani mah. Adnan Menderes Blv., No: 23/B
  Fatih – İstanbul

  Контакт